У Кропивницькому вручили грошову допомогу 52 сім’ям зниклих та загиблих АТОвців

Сьогодні, 23 серпня, у міськраді Кропивницького сім’ям загиблих АТОвців презентували “Галерею слави” військовослужбовців та вручили фінансову допомогу.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

У “Галереї слави” розмістили 182 світлини загиблих АТОвців родом із Кіровоградщини з інформацією про місце служби та смерті.

“Цей стенд мав бути у міськраді вже давно. Більше трьох років йде війна, і тут мали бути фотографії наших полеглих побратимів . Нас попросили не робити це швидко, і ми пообіцяли, що це буде зроблено якісно і гідно. Здається, це вийшло. Цим стендом ми хочемо досягти того,  щоб люди не забували загиблих на війні. Нехай вони знають історію кожного полеглого”,- розповів член ГО “Бойове братство” Олег Кокуленко.

Після презентації “Галереї слави”, 52 родини загиблих та зниклих безвісти АТОвців отримали від міськради фінансову допомогу з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності.

“У мене величезне прохання до вас, щоб нас біда не зламала, а об’єднала. Ми маємо бути сильними, щоб наші діти росли щасливими. Цей стенд має нагадувати нашим шановним очільникам міськради, депутатам про те, що досить великою ціною дістається нам незалежність. Я хочу, щоб менше було облуди в нашому суспільстві”,- каже дружина загиблого заступника комбата 42-го ОМПБ Олена Степанок.

“Життя – шлях від народження і до смерті. Наші побратими пройшли цей шлях гідно. І я сподіваюся, що люди розумітимуть, що життя потрібно прожити гідно. Що їхня смерть не була даремною. Вони свою справу вже зробили, а ось чи буде це даремно чи ні – залежить від нас. Давайте жити так, щоб ми були гідні їхньої смерті”,- каже Олег Кокуленко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар