У ДТП в Одесі загинула мешканка Новоукраїнки. Її 13-річна донечка досі в реанімації

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото odesa.depo.ua

Мешканка Новоукраїнки поїхала із 13-річною дитиною до Одеси, аби купити речі до школи. Проте додому жінка уже не повернулась. У ДТП яка сталася 21 серпня на Миколаївській дорозі в Одесі постраждало троє пішоходів. 48-річна мешканка Новоукраїнки померла в лікарні, коли її мали готувати до операції. А її 13-річна донечка досі не приходила до тями. Вона бореться за життя і ще не знає, що її маму сьогодні поховали.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної з Новоукраїнки.

Фото odesa.depo.ua

Як інформує УНІАН з посиланням на прес-службу Управління патрульної поліції Одеси, в результаті зіткнення з вантажівкою іномарка збила на тротуарі трьох пішоходів, зокрема підлітка.

«Рухаючись Миколаївською дорогою, водій вантажного автомобіля з напівпричепом, виконуючи поворот праворуч із середньої смуги руху, не переконався, що це буде безпечно і допустив зіткнення з автомобілем Renault Trafic, який рухався в крайній правій смузі», – розповіли в прес-службі.

Фото odesa.depo.ua

Усіх постраждалих доправили до лікарні. Саме там зупинилося серце 48-річної мешканки Новоукраїнки. Її поховали сьогодні, 23 серпня. А її 13-річна донечка Альбіна досі не приходила до тями. Вона ще не знає, що її мама загинула. Дівчинка потребує допомоги небайдужих.

“В Одеській дитячій обласній лікарні у реанімаційному відділенні перебуває учениця Новоукраїнської гімназії №7 13-річна Айткулова Альбіна. До Одеси вони поїхали разом з мамою, щоб скупитися до 1 вересня. Але внаслідок жахливого ДТП, яке сталося  21 серпня на Миколаївській дорозі вона отримала значні тілесні ушкодження та терміново потребує хірургічного лікування. Мати дитини – Айткулова Світлана, на жаль, загинула. Просимо всіх небайдужих надати посильну допомогу для врятування життя дитини”, – повідомляє кореспондент з Новоукраїнки.

Для фізичних осіб кошти просимо перераховувати на картковий рахунок Приватбанку: 5168 7573 3007 3273.

Для юридичних  осіб:  МФО банку 305299 код ОКПО банку 14360570. Рахунок отримувача 29244825509100. В призначенні платежу вказати: для поповнення картки 5168757330073273, Товмаченко Ольга Іванівна, 1737933249
Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до У ДТП в Одесі загинула мешканка Новоукраїнки. Її 13-річна донечка досі в реанімації

  1. А где же третья пострадавшей? Это тоже житель Новоукранки Кравченко Виктория. У нее перелом позвоночника в трех местах один грудной и два поясничных.Закрытая черепно мозговая .или это не та авария?

  2. И в декабре Кравченко Виктори опять ложаь в стационар .вы конечно ничего делать не будет но очень обидно

Коментарі заборонені.