Кіровоградський дзюдоїст став бронзовим призером Чемпіонату України U-17 (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Вадим Велков став єдиним представником Кіровоградщини, якому вдалося піднятися на п’єдестал пошани Чемпіонату України з дзюдо cеред юнаків і дівчат до 17 років, що завершився у Луцьку. 

У приміщенні луцького спортивного комплексу ДЮСШ впродовж 21-23 листопада боротьбу за нагороди вели 450 борців із 23 областей.

Вихованець обласної комплексної ДЮСШ «Ніка», виступаючи у ваговій категорії до 90 кг на шляху до півфіналу легко здобув три чистих перемоги. За вихід до фіналу кіровоградець зустрівся з одеситом, однак не зумів пройти далі, програвши передусім через тактичну помилку. У боротьбі за третє місце підопічний тренера Сергія Нечмоні впевнено здолав дзюдоїста з Дніпропетровщини та задовольнився бронзовою медаллю.

Близькими до призової трійки були Марина Свірідова (48 кг) з відділення ОКДЮСШ «Ніка» у смт Смоліно та борець із Маловисківської районної ДЮСШ Дмитро Гавриленко (50 кг). Вихованці тренерів Марини Ковальової та Леоніда Топчія програли свої сутички за третє місце та посіли п’яті місця.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар