“Єлисавет-ретро” відсвяткував своє 25-річчя

Від закордонного джазу – до українських народних мотивів, від пристрасного танго – до неаполітанських пісень. Минулого тижня ансамбль народної та сучасної музики Кіровоградської обласної філармонії “Єлисавет-ретро” відсвяткував свою 25-ту річницю концертом. 

Історія інструментального ансамблю “Єлисавет-ретро” бере свій початок з 1992 року. Під керівництвом заслуженого працівника культури України, композитора та аранжувальника Миколи Кваші, ансамбль розпочав свою діяльність. У 2015 році місце художнього керівника займає Валерій Федчишин, а з 2016 року ансамбль “Єлисавет-ретро” очолює Олена Фурманова.

Окрім різноманітного репертуару “Єлисавет-ретро”: від “Карнавалу” В.Ковтуна та “Лібер-танго” А.П’яццола до “Української концертної польки” в аранжуванні М.Кваші та “Грайливого слоненя” М.Саульського, присутні змогли почути спів лауреата міжнародних конкурсів і соліста Кіровоградської обласної філармонії  Олександра Безая, заслуженої артистки естрадного жанру Ольга Негребецька, народного артиста України Сергія Дьоміна та інших. Урізноманітнили  концерт танці танго та самбо від вихованців клубу спортивного бального танцю “Олімп”.

DSC_0346

“Враження від концерту залишились неперевершені. Усе пройшло на високому рівні: так як ми хотіли, так все і відбулося. 25 років позаду, і ми не зупиняємось на досягнутому”, – розповідає художній керівник ансамблю “Єлисавет-ретро” Олена Фурманова.

DSC_0626

“Молоді й красиві виконавці, артисти представили чудовий репертуар. Порадувало ще й те, що формат був не такий як завжди: було декілька складів ансамблю  на сцені. І, звісно, аншлаг підтверджує те, що глядачам подобається творчість ансамблю. Те різноманіття репертуару поєднує любителів різної музики на концерті “Єлисавет-ретро” “, – говорить заступник директора з комерційної діяльності Оксана Буртова.

DSC_0631

DSC_0597

DSC_0589

DSC_0550

DSC_0471

DSC_0463

DSC_0445

DSC_0418

DSC_0387

DSC_0368

DSC_0362

DSC_0339

Лада Тітова для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар