Про роботу та сім’ю – один день із життя кропивницького “шерифа”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кропивницький офіцер Тимур Сатибаєв запевняє, що за весь час його роботи жодного разу місцеві жителі не відвернулися та не відмовили у допомозі. Адже громада, як і «шерифи», зацікавлена у тому, аби на території був спокій та порядок.

Про вибір улюбленої професії, її особливості, співпрацю з громадянами, а також про ставлення рідних до роботи поліцейського – у розповіді про один день із життя дільничного.

Нагадаємо,

Лейтенант патрульної поліції Микола Пономаренко врятував 23-річну жительку Кропивницького. Молода жінка пішла купатися на одному з місцевих пляжів і не повернулася до компанії, з якою відпочивала. Молоді люди викликали поліцію. Інспектор патрульної поліції Кропивницького Микола Пономаренко був у складі екіпажу, який прийняв цей виклик.

На місці події патрульні помітили у воді річки Інгул нерухомий силует людини. Відстань від берега до того місця складала близько 100 метрів. Нижче по річці поліцейські помітили рибалку на човні, якого з допомогою гучномовця теж скерували до людини на воді. Тим часом патрульний офіцер Пономаренко прийняв рішення плисти на допомогу потерпілому. Допливши до дівчини, працівник поліції виявив, що вона не подає ознак життя.

4 вересня у Нацполіції нагородили переможців конкурсу «Поліцейський, який мене врятував». Історії про те, як їх врятували поліцейські, люди направляли з усієї країни до Нацполіції. Серед них історія про кропивницького патрульного, який врятував молоду жінку, яка ледь не втопилася під час відпочинку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар