У Кропивницькому шукатимуть “посадовця року”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Щоб підвищити рівень професіоналізму чиновників вперше у Кропивницькому оголосили конкурс “Посадовець року”. Троє осіб зі складу депутатів і чиновників міської та районних у місті рад мають шанс отримати визнання та грошову винагороду у трьох номінаціях. 

Про це сьогодні, 24 жовтня, під час прес-конференції розповіла начальниця відділу кадрової роботи міськради Світлана Балакірєва, інформує Перша електронна.

За її словами, конкурс “Посадовець року” проводиться з метою підвищення професіоналізму посадових осіб місцевого самоврядування, розвитку їх творчої активності, ініціативи та сприяння розвитку місцевого самоврядування. У конкурсі можуть брати участь депутати та посадові особи міськради Кропивницького, Фортечної і Подільської райрад.

Для цього конкурсантам до 31 жовтня поточного року потрібно заповнити анкету учасника з додаванням відео-презентації про себе.

Переможців Конкурсу визначатимуть за трьома номінаціями: “Депутат року” , “Керівник року” та “Спеціаліст року”. Усі три переможці будуть нагороджені дипломами та грошовою винагородою у розмірі 3 тис. грн.

Як розповіла Світлана Балакірєва, конкурс проходитиме у 3 тури:

  • I тур відбудеться 2 листопада. Учасники мають презентувати свою професійну чи громадську діяльність.
  • II тур (10 листопада) – включає в себе перевірку на знання актів законодавства та нормативних документів, що стосуються служби в органах місцевого самоврядування, практичне завдання щодо складання ділового документа та ситуативне завдання.
  • III тур – онлайн голосування за учасників Конкурсу в кожній номінації на офіційному веб-сайті міської ради Кропивницького.

Голосування триватиме із 13 по 28 листопада.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар