Що означає послуга балкон «Під ключ»? Розбираємося зі «Стандарт Вікна»

Будь-яке приміщення не може обійтися без балкона. Це додаткові квадратні метри, які можна використовувати з користю. Їх вже давно перестали використовувати як просто місце для зберігання непотрібних речей. Функціональних можливостей набагато більше.

Для цього тільки потрібно правильно оформити прості. Серед усіх запропонованих варіантів балкон «Під ключ» вважається досить популярною послугою. Проте є ще такі користувачі, які не чули про цей вид робіт https://standartvikna.com.ua/balkon-pod-kluch, тому через це вони сумніваються. Якраз «Стандарт Вікна» допоможуть у всьому розібратися.

Що варто знати про таку послугу?

Уже з назви можна зрозуміти, що сюди входить цілий комплекс робіт. Так можна виділити деякі з них:

  • скління приміщення;
  • підсилення плити та винос балкона по підлозі;
  • утеплення;
  • обшивка;
  • внутрішнє оформлення;
  • монтаж даху;
  • монтаж електропроводки;
  • виготовлення та встановлення меблів.

Зрозуміло, що не у всіх випадках замовляють усі ці роботи. Все це залежить від індивідуального замовлення. Відповідно вам потрібно порадитися зі спеціалістами. Вони виїжджають на об’єкт, щоб можна було детально оглянути. Наприклад, оцінюють стан плити, щоб можна було підібрати відповідний формат скління. До того ж необхідно зняти заміри, щоб на їхній основі виготовляти конструкцію.

Коли ви будете визначатися з необхідними роботами, то перед цим не завадить дати відповідь на певні запитання:

  • Як саме ви будете використовувати додатковий простір? Досить багато людей хочуть тут і надалі зберігати речі, просто для цього встановлюють зручні шафи. До того ж тут можна поставити сушарку. Також балкон можна використовувати як зону відпочинку чи робоче місце. Для цього встановлюють меблі та можна відпочивати/працювати.
  • Як часто плануєте користуватися простором? Якщо хочете тут бувати в будь-яку погоду чи приєднуєте балкон до кімнати, то тоді потрібно потурбуватися про максимальне утеплення. Коли плануєте тут проводити час тільки в теплу погоду, то не варто турбуватися про утеплення. В зимовий період тут буде трохи тепліше ніж надворі. Це варто враховувати, якщо збираєтеся зберігати речі, які бояться перепадів температур.

На основі цього буде значно легше прийняти рішення. Ви зможете вдало облаштувати балконний простір, а «Стандарт Вікна» в цьому допоможуть. Приміщення буде вдало оформленим, а використані конструкції та матеріали прослужать тривалий період.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар