Світловодська ТГ попрощається з загиблим рятувальником

У Світловодській громаді попрощаються з рятувальником, який загинув під час гасіння масштабної пожежі.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Світловодської територіальної громади.

Вранці, 15-го лютого, ліквідовуючи наслідки масштабної пожежі на території селища Власівка на заводі «Королівський смак» загинув 29-річний рятувальник Діденко Віктор Сергійович, – начальник караулу 17 державної пожежно-рятувальної частини 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області капітан служби цивільного захисту.

2

Віктор народився 4 серпня 1994 року в м. Світловодськ. У 2012 році закінчив СЗШ №3.
З 2012 року по 2016 рік навчався в Черкаській академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та здобув освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» за спеціальністю «Пожежна безпека».

6

У 2016 році за розподілом розпочав свою трудову діяльність на посаді інспектора 17 ДПРЧ У ДСНС України у Кіровоградській області. У 2017 році за заочною формою навчання здобув освітньо-кваліфікаційний рівень «спеціаліст» за спеціальністю – «Пожежна безпека».

3

З 2017 по 2019 проходив службу на посаді інспектора 5 ДПРЧ 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
З 2019 року по теперішній час проходив службу на посаді начальника караулу 17 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

7

Залучався до гасіння пожеж на території Зони відчуження, ліквідації пожеж внаслідок ракетних обстрілів під час воєнного стану.

8

У Віктора залишились батько, мати, сестра та кохана.

Поховають рятувальника у м. Світловодську, на міському кладовищі, у суботу, 17 лютого 2024 року. Прощання розпочнеться о 10:00 на центральній площі міста.

image

Нагадаємо, під час ліквідації пожежі на Кіровоградщині загинув 29-річний рятувальник (ФОТО)

Читайте також: у Кропивницькому районі в пожежі загинув чоловік (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар