Під час ліквідації пожежі на Кіровоградщині загинув 29-річний рятувальник (ФОТО)

Сьогодні, 15 лютого, на Кіровоградщині під час ліквідації пожежі загинув рятувальник.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу ДСНС у Кіровоградській області.

О 3:57 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в смт Власівка Світловодської МТГ Олександрійського району. На місці події горіли 750 м2 покрівлі та обладнання цеху на підприємстві.

О 7:10 загорання локалізували. Гасіння ускладнюється великим пожежним навантаженням та загрозою обвалу будівельних конструкцій, що може становити небезпеку для життя особового складу. Наразі ліквідація пожежі триває.

Під час ліквідації пожежі загинув 29-річний рятувальник.

“Цей ранок на Кіровоградщині розпочався з трагічних подій. Під час ліквідації масштабної пожежі на підприємстві в Олександрійському районі загинув начальник караулу 17-ї пожежно-рятувальної частини м. Світловодська 29-річний Віктор Діденко. Це болісна втрата для всієї нашої рятувальної родини. Наші герої завжди є надійним щитом від небезпек для цивільного населення. Світла пам’ять нашому колезі”,- написали у фейсбуці ДСНС України.

На гасіння пожежі залучили 25 чоловік особового складу, 6 одиниць техніки 2-го пожежно-рятувального загону, оперативної групи Головного управління та місцевої пожежної команди смт Власівка.

image

1

2

3

4

6

Нагадаємо, у Кропивницькому районі в пожежі загинув чоловік (ФОТО)

Читайте також: на Кіровоградщині під час пожежі загинув 86-річний чоловік

Поширити:

Залишити коментар:

коментар