Майстрів запрошують долучитися до благодійного ярмарку у Кропивницькому

© doba.ua

6 грудня о 18:00 у Кіровоградській обласній філармонії в рамках концертної програми «Святий Миколай, здійсни дитячі мрії» відбудеться благодійний ярмарок у підтримку діток, хворих на туберкульоз.

Організатори благодійної ярмарки – БО «100 відсотків життя. Кропивницький» запрошують добродіїв долучитися, інформує Перша електронна газета.

«Якщо ви створюєте вироби – браслети, брошки, прикраси, картини, авторське мило чи свічки, в’язані або вишиті речі, подарункові набори, печете печиво з малюнками, пишете книги, – передайте свій авторський витвір. Так ви підтримаєте діток, які боряться з тяжкою недугою», – закликають організатори.

Вироби можна принести до 4 грудня за адресою: м. Кропивницький, вул. Преображенська, 2 (будинок побуту), 6 поверх, каб. 610. Детальніше про організацію ярмарку за тел.: 0996573923.

12

Всі кошти з реалізації виробів на благодійному ярмарку будуть спрямовані на придбання вітамінних комплексів для зниження дефіциту вітамінів групи В для дітей, які хворіють на туберкульоз та для зменшення розвитку побічних реакцій від протитуберкульозних препаратів.

За поширеністю дитячого туберкульозу Кіровоградщина стабільно займає перше місце в Україні, а за кількістю нових випадків - третє. Благодійна організація «100 відсотків життя. Кропивницький» більше десяти років займається соціальним та психологічним супроводом хворих на туберкульоз. За допомогою в подоланні туберкульозу до організації звертаються щодня. Наразі ми допомагаємо 415 людям, з них 91 - дитина.

Благодійним ярмарком організатори також звертають увагу суспільства на важливість регулярного обстеження та вакцинації дітей.

Нагадаємо, що робити, якщо дитина захворіла на туберкульоз.

Читайте також: Рубрика «Так, та не так», або ТБ не хвилює тебе?

Поширити:

Залишити коментар:

коментар