Кропивницька міськрада спрямувала понад 290 млн. на підтримку ЗСУ від початку вторгнення

Фото: Волинська служба новин

Від початку повномасштабного вторгнення протягом 2022-2023 років з бюджету Кропивницької територіальної громади на допомогу Збройним Силам України, зміцнення оборони України, допомогу родинам захисників і внутрішньо переміщених осіб спрямували 291,1 мільйона гривень.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на заступника міського голови Олександра Мосіна.

Загалом на вирішення питань, пов’язаних із війною в бюджеті Кропивницької територіальної громади на ці роки передбачили фінансування у сумі 568,1 мільйона гривень.

Олександр Мосін зазначив, що на останньому засіданні сесії, що відбулося 17 листопада, депутати міської ради одноголосно підтримали пропозицію перерозподілити кошти в сумі 11,7 мільйона гривень для закупівлі спеціального обладнання новоствореній військовій частині для підвищення ефективності застосування постів повітряного спостереження при виконанні завдань з прикриття об’єктів критичної інфраструктури міста і області від ударів протиповітряного напрямку ворога.

“Ми розуміємо суспільний резонанс і запит на інформацію про допомогу нашим військовим. Ніяких секретів щодо фінансування немає.

Всі військові підрозділи, які зверталися до міської ради, отримали відповідну допомогу, – наголосив Олександр Мосін. – Нам усім важливо підтримувати наших захисників і виконати головну місію в цьому житті, щоб досягти перемоги над ворогом і будувати європейську державу, яку поважають в усьому світі”.

Нагадаємо, Світловодська громада виділить понад мільйон на підтримку ЗСУ

Читайте також: у Кропивницькому під час благодійного ярмарку зібрали понад 100 тисяч гривень для ЗСУ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар