Як переселенцям знайти роботу на Кіровоградщині

“Робота для ВПО: ти потрібен” – таку інформаційну компанію розгорнули на Кіровоградщині фахівці центрів зайнятості для працевлаштування вимушених переселенців.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією ОЦЗ.

Інформаційна кампанія триватиме до кінця жовтня.

Що може запропонувати служба зайнятості вже зараз:

  • пошук підходящої роботи, у тому числі тимчасової шляхом організації суспільно корисних, громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру;
  • для безробітних громадян – організує професійну підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації;
  • для зайнятих громадян – видасть ваучер на навчання для підвищення професійних компетенцій або опанування нових професій, що є затребуваними на ринку праці;
  • розвивати власний бізнес або створити новий шляхом отримання  мікрогранту за урядовою програмою «єРобота»;
  • взяти участь у різнопланових заходах, що допоможуть отримати додаткові та дієві  soft skillsи, які важливі сьогодні у пошуку роботи. 

“Якщо ж ви вважаєте себе людиною, яка вибита з колії і втратила ґрунт під ногами, не втрачайте надії і дбайте про своє ментальне здоров’я. Опановуйте разом зі службою зайнятості нові soft skills та напрацьовуйте нові підходи управління своїм психоемоційним станом” – кажуть фахівці з працевлаштування.

Контакти ОЦЗ тут

ВПО, які перебувають у пошуку роботи і життєвого балансу, можуть відвідати тренінг  «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».

Читайте також: Понад 4 тисячі осіб працевлаштовано на Кіровоградщині цього року

Поширити:

Залишити коментар:

коментар