Рятувальники Кіровоградщини приборкали 14 пожеж впродовж доби

© Ілюстративне фото

Протягом доби, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС здійснили 14 виїздів на гасіння пожеж різного характеру.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на ДСНС у Кіровоградській області.

Так, підрозділи Голованівського району впродовж доби загасили три пожежі сухої трави на відкритих територіях: за межами м. Гайворон Гайворонської МТГ – 0,02 га, в смт Новоархангельськ Новоархангельської СТГ – 0,05 га та у с. Бузникувате Вільшанської СТГ – 10 м2.

1

У Кропивницькому районі на відкритих територіях палало п’ять разів. В смт Новгородка Новгородківської СТГ зайнялося 0,03 га сухої трави, в смт Устинівка Устинівської СТГ – 0,04 га сухої трави, за межами с. Клинці Первозванівської СТГ – 0,5 га сухої трави, за межами с. Володимирівка Катеринівської СТГ – 0.05 га сухої трави та сміття та на вул. Курганна обласного центру – 3 м2 сміття.

2

3

Чотири пожежі на відкритих ділянках ліквідовано на території Новоукраїнського району: у м. Новоукраїнка Новоукраїнської МТГ – 1,7 га сухої трави, біля с. Зибкове Новоукраїнської МТГ – 1 га сухої трави та чагарників, за межами с. Новопавлівка Смолінської СТГ – 0,03 га сухої трави та чагарників, ще 0,03 га сухої трави та чагарників – у с. Злинка Злинської СТГ.

4

5

Одна аналогічна пожежа виникла у м. Олександрія по пров. Кропивницькому, де на відкритій території зайнялося 0,02 га сухої трави.

Окрім того, 22 серпня о 22:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання на вул. Докучаєвській Устинівської СТГ Кропивницького району. На час прибуття рятувальників горіло 20 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 23:24  пожежу ліквідували.

6

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Нагадаємо, дві автівки і два будинки горіли на Кіровоградщині

Читайте також: у Кропивницькому спалили вже 52 контейнери для сміття: поліція проводить розслідування

Поширити:

Залишити коментар:

коментар