У Малій Висці влаштували благодійну акцію просто неба

6 травня у Маловисківській громаді на центральній площі міста влаштували акцію «Підтримай свого захисника”.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Ініціювали благодійну акцію місцеві волонтери – ГО “Ветерани Маловисківщини”, яку очолює Стас Пуцик, за а також волонтерські групи Сергія Мотурнака і Ірини Кудрі.

На запрошення долучитися відгукнулося чимало містян різного віку – від дошкільнят і до сивочолих ветеранів.

5

На різних локаціях усі разом плели маскувальні сітки, готували вітамінні мікси для воїнів, малювали листівки-побажання для відправки на фронт, а також донатили на потреби ЗСУ.

“Зрозуміло, що готуючись до цієї акції ми не ставили собі за мету побити рекорди з плетіння сіток, приміром. Важливішим було зібрати якомога більше людей і залучити їх до спільної благодійної праці Щоб кожен відчув себе частинкою чогось великого, значущого і насправді важливого. Отак, працюючи разом за пів дня роботи зв’язали чотири маскувальні сітки розміром три на шість метрів, а кількість робочих рук, які долучилися – взагалі не злічити”, – розповів Стас Пуцик.

4

Загалом волонтерська група ГО “Ветерани Маловисківщини” протягом квітня цього року виготовила і передала за місцем призначення 29 маскувальних сіток загальною площею площею 652 м².

Як повідомила координаторка групи “Волонтери Маловисківщини” і співорганізаторка акції “Підтримай свого захисника” Ірина Кудря, цього дня спільними зусиллями вдалось виготовити 213 енергетичних міксів, а донати склали майже 9 тисяч гривень. Грошові перекази надходили навіть з інших міст України, де земляки якимось чином дізнались про акцію і вирішили її підтримати.

6

7

3

2

1

image

9

Нагадаємо, воїни роти “Небесна кара” збирають гроші на Mavic.

Читайте такожПонад 55 тисяч для ЗСУ зібрали під час благодійного концерту в Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар