Смерть у Дендропарку: з колеса огляду випала жінка

© Вікіпедія

Сьогодні, 7 травня, у кропивницькому Дендропарку загинула 56-річна жінка.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією головного управління обласної поліції.

Загибла – місцева мешканка. Жінка випала з колеса огляду й отримала травми не сумісні з життям. Деталі події наразі не відомі.

Як зазначила речниця поліції Віталіна Безвенко, правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст 272ККУ: порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки.

Санкція статті передбачає обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до восьми років.

За інформацією видання “Без Купюр”, на місці трагедії знайшли передсмертну записку з контактами рідних, тож падіння може бути самогубством. В поліції цю інформацію наразі не коментують.

Нагадаємо, у 2014 році під час роботи атракціону “Орбіта” зірвалася кабінка з 7-річною дитиною. В результаті падіння дівчинка отримала закриту черепно-мозкову травму, перелом тім’яної кістки та струс мозку. За місяць до трагедії адміністрація парку прозвітувала, що вся техніка пройшла перевірку і готова до експлуатації.

Довідково. Кропивницький Дендропарк знаходиться в оренді у Корпорації «ХХІ століття», яку заснували Лариса і Микола Онули – кропивницькі підприємці й політичні діячі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар