На пожежі загинув начальник цеху підприємства “Хімрезерв”

Костянтин Дружинін

Вчора, 6 травня, на пожежі загинув начальник цеху фасування розчинників підприємства “Хімрезерв”.

Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника управління з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Кіровоградської ОВА Костянтин Дружинін, інформує Перша електронна газета.

6 травня о 13:21 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на підприємстві з виробництва
лакофарбової продукції в обласному центрі. На місці події  горіли дві ємності з рідинами (розчинниками) у резервуарному парку та 200 м² поруч розташованої будівлі на території підприємства.

Під час ліквідації пожежі виявили тіло загиблого чоловіка, начальника цеху фасування розчинників 1969 року народження. Ще один чоловік, працівник підприємства 1984 р.н. отримав опіки руки, однак від госпіталізації відмовився.

О 14:15 силами кропивницьких підрозділів пожежу  локалізували, а о 15:40 – ліквідували.

Всього для ліквідації пожежі залучили 11 одиниць техніки та 40 чоловік особового складу 1-го пожежно-рятувального загону. Попередньою причиною займання назвали порушення технологічного процесу при роботі з легкозаймистими речовинами.

У зв`язку з випадком загибелі та травмування працівників під час пожежі правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження. Наразі проводяться слідчі дії, які мають встановити всі причини виникнення надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, лабцентр і ДСНС прозвітували про наслідки пожежі на “Хімрезерві”.

Читайте також:  пожежа на “Хімрезерві” у Кропивницькому: загинула одна людина

Поширити:

Залишити коментар:

коментар