У Кропивницькому збирали допомогу тваринам, які перебувають у притулках міста

© e-dem.in.ua

Орхуський центр екологічної інформації ОУНБ імені Дмитра Чижевського до Всесвітнього дня безпритульних тварин провів акцію «Про тих, хто з хвостиком та вусиками, та в кого лапочки з подушками».

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Всесвітній день безпритульних тварин – це не свято, це дата, яка змушує задуматися про трагічні долі собак і котів, позбавлених прихистку та люблячих родин, особливо зараз, коли у нашій країні триває війна. Без домівок залишилось дуже багато домашніх улюбленців. Через бойові дії у притулках постійно зростає кількість чотирилапих.

Під час заходу кропивничани та гості міста знайомилися з добіркою літератури про домашніх улюбленців, із зацікавленістю гортали сторінки журналу «Зоодруг», на яких відомі українці – ресторатори, актори, спортсмени – розповідають власні історії порятунку тварин на війні; переглядали вражаючі світлини Мурок і Сірків, зроблені волонтерами-зоозахисниками на фотовиставці «Вони поруч з нами», за допомогою м’яких іграшок охоче згадували відомі породи собак.

Учасники заходу мали змогу долучитися до збору кормів та інших необхідних товарів для тварин, залишивши свої дарунки у спеціальній скрині.Є

“Не кожен може відкрити власний притулок, але ми можемо допомагати тим притулкам, які вже є”,- зазначили організатори благодійної акції.

Під час заходу зібрали більше 30 кілограмів різноманітних товарів для чотирилапих. Після акції скриню встановили на першому поверсі бібліотеки. Акція триватиме до кінця вересня, тож закликаємо усіх небайдужих долучитися до неї. Допомога буде передана тваринам, що зараз перебувають під опікою волонтерів у притулках міста «Щасливий пес» та «БІМ”.

1

2

3

4

Нагадаємо, У Смоліному створять організацію, яка займатиметься безпритульними собаками

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар