Що таке ДМС та де його оформити

ДМС ПЗУ Україна

Щоб збільшити ефективність роботи працівників, а також зробити компанію більш привабливою на ринку праці, багато роботодавців оформлюють у страхових компаніях добровільне медичне страхування. Це досить популярний страховий поліс, із допомогою якого процес отримання медичних послуг персоналом підприємства значно спрощується.

Оформити ДМС працівників ви можете в страховій компанії «ПЗУ Україна». Додаткова інформація доступна на офіційному сайті – https://www.pzu.com.ua/corporate/insurancestaff/dms.html.

Переваги оформлення ДМС

Добровільне медичне страхування працівників не просто так має великий попит, адже такий страховий поліс буде вигідним як і для роботодавця, так і для працівників. Власники компаній отримують інструмент, за допомогою якого можна значно покращити імідж підприємства та його привабливість на ринку праці. А це допоможе приваблювати більш кваліфікованих спеціалістів, а також утримувати важливий персонал.

Ще одна перевага для роботодавців – це збільшення ефективності роботи працівників за рахунок зменшення кількості лікарняних. Це відбувається через те, що медичні послуги для персоналу будуть надаватися ефективніше.

Працівники своєю чергою отримують більшу впевненість в тому, що про них подбають у випадку хвороби або травми на виробництві. Також вони можуть значно зекономити фінанси на лікування, адже всі витрати на поліс вже покрила компанія. Додатковою перевагою є економія часу, адже за медичними послугами варто звертатися через оператора, який і зробить запис до всіх необхідних лікарів.

Чому варто оформити ДМС в «ПЗУ Україна»

ПрАТ СК «ПЗУ Україна» – це одна із найбільших страхових компаній, яка працює в Україні. Дуже багато підприємств вирішило оформити тут ДМС, оскільки компанія пропонує низку дуже вигідних переваг для власних клієнтів. До них варто віднести:

  • надання медичних послуг як в офісі, так і на дому;
  • можливість надання невідкладної медичної допомоги, коли життю пацієнта загрожує небезпека;
  • лікування травм та ушкоджень, які були отримані внаслідок війни;
  • діагностика та лікування коронавірусу;
  • для виклику швидкої працює окрема телефонна лінія;
  • оформлення на прийом до фахівців відбувається через лікарів-координаторів із великим досвідом, це зручно і швидко.

ДМС від СК «ПЗУ Україна» – це чудовий шанс збільшити привабливість підприємства та отримати лояльність власних працівників.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар