Тепловики Кропивницького ліквідують порив у Шкільному мікрорайоні

Кіровоградська ОДА

Ремонтна бригада КП «Теплоенергетик» розпочала заміну аварійної сорокаметрової ділянки трубопроводу у Шкільному мікрорайоні Кропивницького.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кіровоградську міську раду.

Тепловики працюють, використовуючи сприятливі погодні умови, намагаються виконати ремонт і ще до настання ночі пустити тепло у житлові будинки мікрорайону.

“Тривале відключення електроенергії і, відповідно, знеструмлення усіх міських котелень під час масованих ракетних атак російських агресорів не проходить безслідно для теплових мереж. Кожний новий запуск теплоносія несе загрозу порушення сталих гідравлічних режимів, виникнення гідроударів, які надзвичайно небезпечні для зношених трубопроводів”,-  відзначив директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник.

Зокрема, після масштабної тривоги у святкові дні і превентивного зупинення енергопостачання на котельні міста, стався порив на вулиці Миру.  Працівники «Теплоенергетика»  ліквідували аварійну ситуацію.

“Роботи у Шкільному мікрорайоні плануємо завершити до 19.00 – 20.00. На щастя, погода порадувала майже весняною температурою, тож житлові будинки не встигнуть втратити тепло”,-  прогнозує Олександр Чельник.

9

78

89

90

Нагадаємо, Кропивницький “Теплоенергетик” планує підвищити тариф на тепло на 50%

Читайте також: відтепер жителі Кіровоградщини можуть замовити паливо у інтернет-магазині «ДроваЄ»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар