До команди рятувальників Кіровоградщини приєдналися 23 молодих фахівці

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

12 червня до Управління ДСНС України у Кіровоградській області прибули випускники відомчих навчальних закладів для подальшого розподілу до місць проходження служби у м. Кропивницькому та в районах області. Всього у нинішньому році пожежно-рятувальна служба Кіровоградщини поповниться 23 молодими фахівцями.

Повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу У ДСНС в області

Під час настановчої наради начальник обласного Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк звернувся до молодих фахівців із словом привітання та підтримки і зазначив, що випускники – майбутнє служби і на них покладаються великі надії, тож у перший рік варто добре зарекомендувати себе, та при цьому не соромитися звертатися за порадою та допомогою до наставників.

Всього у нинішньому році пожежно-рятувальна служба Кіровоградщини поповниться 23 молодими фахівцями, у тому числі: 6 випускників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, 7 – з Національного університету цивільного захисту та 10 – з Інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар