Підприємиці з Кіровоградщини можуть отримати мінігрант на розвиток бізнесу

Жінки-підприємиці у Кіровоградській області можуть отримати мінігранти у розмірі 70 тисяч гривень на придбання необхідного обладнання для розвитку бізнесу та створення нових робочих місць.

Гранти надає благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» за підтримки The Jewish Federations of North America, повідомляє Перша електронна газета.

«Фонд «Жіночі Можливості в Україні» отримав підтримку від Федерації єврейських громад Північної Америки, щоб продовжити надавати фінансову допомогу для розвитку жіночих бізнесів. Разом ми сприятимемо вам, а ви своїм успіхом стаєте прикладом і підтримкою для інших. Цей коловорот допомагає розвивати такий обмін добром, що робить світ кращим, стимулює зростання й творить позитивні зміни у нашому суспільстві, – розповіла Влада Недак, засновниця благодійного фонду.

Участь можуть взяти жінки-підприємиці, які:

  • мають бізнес, що працює від 6 місяців та більше,
  • зареєстровані як фізична особа-підприємець у Кіровоградській області,
  • або релокували бізнес після 24 лютого 2022 р. на цю територію,
  • готові створити мінімум одне робоче місце,
  • Готові співфінансувати проєкт.

Детальніше про умови гранту – за посиланням.

До 31 березня 2024 року учасницям потрібно заповнити онлайн-форму заявки, вказавши всю необхідну інформацію про себе та свій бізнес, а також додати мотиваційний лист та необхідні документи, що підтверджують стаж підприємницької діяльності та план розвитку бізнесу.

Нагадаємо, кол-центр для релокованого бізнесу працює на Кіровоградщині.

Читайте також: Вирощування креветок або фотостудія: яку справу можна відкрити з допомогою держави?

Поширити:

Залишити коментар:

коментар