Через Кіровоградщину їздитиме поїзд на курорт

Ілюстративне фото

Укрзалізниця відкриває продаж квитків на п’ять поїздів до традиційних місць відпочинку українців. Один із потягів їздитиме через Кіровоградщину за маршрутом “Дніпро — Трускавець”.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт Укрзалізниці.

Поїзд №41/42 Дніпро — Трускавець відправиться з Дніпра 21 липня, з Трускавця – 22 липня. Поїзд курсуватиме через день. На Кіровоградщині він зупинятиметься на станціях Фундукліївка (смт Олександрівка), Олександрія та Знам’янка.

Квитки можна придбати через сайт компанії та в залізничних касах.

В Укрзалізниці додають, що всі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановили санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. У вагонах розміщені рекомендаційні наліпки щодо правил особистої гігієни в умовах карантину. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

“Для посадки в поїзд пасажири обов’язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонуватимуться напої та кондитерські вироби. А окріп за потреби надаватиметься пасажирам у власний посуд”.

Нагадаємо, з Кіровоградщини в Роттердам запустили новий контейнерний поїзд.

Читайте також: Вантажний потяг зійшов з рейок на Кіровоградщині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар