У Кіровоградському районі відзначили День учасника АТО (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровоградському районі вперше в області відбувся “День учасника АТО”. В урочистій атмосфері дякували та вручали подарунки військовослужбовцям, які захищають рідну землю, відзначали активних сільських голів та представників соціально-відповідального бізнесу, надавали консультації з різних питань.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, хвилиною мовчання вшанували Героїв, які загинули під час виконання службових обов’язків у зоні АТО, демонструючи приклад мужності та героїзму: Романа Майстерюка, Олега Паршутіна, Євгена Бурка, Анатолія Бузуляка, Володимира Тигняна, Романа Крадожона, Максима Кривенка та Дмитра Панченка.

Голова районної державної адміністрації Алла Поліщук подякувала військовослужбовцям та всім, хто їм допомагає. Протягом минулого року за рахунок коштів районного бюджету надана одноразова матеріальна допомога сім’ям загиблих та військовослужбовцям на загальну суму 224,5 тис. грн. Очільниця району відзначила, що на належному рівні медичне обслуговування військових, забезпечено безкоштовним харчуванням дітей у навчальних закладах. Загалом з району було призвано 319 офіцерів, сержантів, солдатів, 80 військових повернулися Героями-переможцями.

«Висловлюю щиру вдячність вам, шановні військовослужбовці, хто в цьому залі, і тим, хто сьогодні на Сході держави боронить наші кордони, за те, що ви захищаєте гідність і честь нашої країни, всього українського народу, мужньо і чесно виконуєте свій військовий та громадянський обов’язок», – зазначила очільниця району.

В холі будинку культури було розгорнуто виставку “Чужого горя не буває”, яка розповіла про роботу волонтерів БО “Кіровоград-Самопоміч” та районної бібліотеки, проводився збір коштів на допомогу сім’ї загиблого на сході країни сільського фельдшера Дмитра Панченка.

Керівники району запевнили, що “День учасника АТО” проводитимуть регулярно, адже допомога військовослужбовцям та їх сім’ям – одне з головних завдань влади.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар