У Кіровограді пройде наукова конференція з туризму

2-3 квітня 2015 року в Державній льотній академії Національного авіаційного університету відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України».

В програмі роботи конференції пленарне засідання, присвячене нагальним проблемам розвитку туризму в регіонах України, робота наукових секцій за напрямками «Економічні проблеми, менеджмент та маркетинг в туризмі», «Географія туризму та рекреації», «Теоретичні, методичні та організаційні основи спортивного туризму та активної рекреації», «Психолого-педагогічні аспекти туризму та рекреації, підготовка майбутніх фахівців з туризму», «Екологічні аспекти туризму та рекреації», «Краєзнавчий туризм».

Конференція викликала широкий резонанс у наукової спільноти України. До участі в конференції представили доповіді 79 науковців з Києва, Харкова, Львова, Дніпропетровська, Сум, Чернівців, Тернополя, Кривого Рогу, Ніжина, Умані, Старобільська (Луганський університет), а також з Азербайджану та Росії. Кіровоград представляє широкий загал науковців Державній льотній академії, а також державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка, національного технічного університету, обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді,  обласного державного проектно-технологічного центру охорони родючості ґрунтів і якості продукції.

Початок роботи конференції у Державній льотній академії з 11.00 2 квітня 2015 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар