Наркоман з Новоукраїнки покаявся, щоб взятись за старе

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кілька тижнів тому працівники ВБНОН УМВС України в Кіровоградській області, разом із Новоукраїнськими оперативникамим було затримано 46-річного чоловіка, який раніше неодноразово був судимий за наркозлочини. Востаннє житель Новоукраїнки слухав вирок суду позаминулого року, однак за ґрати не потрапив. Тоді обвинувачений висловив добровільне бажання пройти лікування від наркозалежності і був направлений до спеціального закладу. Тож суд обмежився умовним терміном покарання.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, житель Новоукраїнки «взявся за старе». Нещодавно до міліції надійшла інформація про те, що до оселі колишнього обвинувачуваного часто навідуються незнайомі особи, поведінку яких складно назвати адекватною.

Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області зреагували на повідомлення. В результаті, у домоволодінні чоловіка виявлено близько 20 кілограм подрібнених рослин, схожих на макову соломку, розчинник, металевий посуд та інші пристрої для виготовлення нарковмісних сумішей.

Зразки вилученої сировини направлено для проведення експертизи.

«За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». За ці дії обинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років із конфіскацією майна,» – розповідає інспектор по зв’язках з населенням та громадськими формуваннями Новоукраїнського РВ УМВС Наталія Куценко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар