У Новгородці вклонилися ветеранам та вшанували загиблих воїнів-визволителів (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі України, 28 жовтня 2014 року, в селищі Новгородка відбувся мітинг – реквієм.

Полеглих героїв-визволителів і безневинних жертв війни присутні на урочистостях пом’янули хвилиною мовчання. Представники влади, ветерани, учнівська молодь та громадськість селища поклали квіти в пам’ять про полеглих воїнів до меморіалу Слави.

Слова вдячності за ратний і трудовий подвиг в ім’я прийдешніх поколінь на адресу ветеранів висловили голова райдержадміністрації Андрій Кочерга, голова районної ради Олександр Горбенко, селищний голова Олександр Сириця.

Виступаючі відзначили, що навіки залишаться в пам’яті народній бойові подвиги наших батьків і дідів, які ціною неймовірних зусиль відстояли свою землю, які захистили свій народ від неволі й знищення.

Цього ж дня поклали квіти та вшанували пам’ять загиблих воїнів у Великій Вітчизняній війні в селі Велика Чечеліївка та біля всіх братських могил селища. В цих заходах прийняли участь влада селища, учнівські та педагогічні колективи навчальних закладів та місцеві жителі.

Слава визволителям України!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар