У Кіровоградській філармонії майбутніх мам готували до пологів (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Учора, 27 вересня, Кіровоградська обласна філармонія зібрала родини, які чекають на появу дитини, щоб розповісти як правильно готуватись до пологів.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, під час заходу батькам розповіли про важливість підготовки організму жінки до пологів. Допомогти у фізичній підготовці майбутніх мам може заняття йогою, а в моральній – сеанси психологів.

«Завдяки заходу я дізналась про йогу. Думаю, заняття будуть кориснии для моїх майбутніх пологів. Сеанси психолога будемо відвідувати разом з чоловіком», – ділиться враженнями майбутня мама Ольга.

У період вагітності майбутні батьки уже можуть впливати на формування свідомості своєї дитини. Фахівці стверджують, що корисно слухати класичну музику. Організатори заходу «Жінка при надії» потурбувались про те, щоб принаймні годину присутні могли насолодитись довершеністю класичної музики у виконанні камерного хору Кіровоградської обласної філармонії «Концертіно». Прозвучали безсмертні твори таких класиків як: Вівальді, Чайковський, Моцарт.

Молодим мамам також провели майстер-клас по догляду за дітьми і навчили правильно одягати підгузки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар