Ігор Гоцул: Кіровоград має всі шанси стати легкоатлетичною столицею України

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Заступник Міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул прибув сьогодні до Кіровограда, щоб проінспектувати хід реконструкції стадіону «Зірка» та передати першу партію легкоатлетичного обладнання для стадіону.

Як зазначив під час прес-конференції Ігор Гоцул, враження після відвідин об’єкту у нього дуже серйозні, передає кореспондент Першої електронної.

«Виглядає, що стадіон набирає фінальних обрисів. Усе робиться відповідно до графіку, планів та технічних умов… Оптимізму додається ще більше», — поділився враженнями заступник міністра.

Крім цього, зауважив Ігор Гоцул, із керівництвом ФК «Зірка» намітили чіткі плани відкриття стадіону та проведення на ньому легкоатлетичних змагань та тренувальних зборів.

На думку посадовця, будівництво легкоатлетичного ядра в Кіровограді — наймасштабніший проект останніх років в Україні.

«Робити такі речі у нинішній складний час дорогого коштує…Прошу вас не соромитися у висловах. Ця робота – спортивний і громадський подвиг… Кіровоград має усі шанси стати легкоатлетичною столицею України», — сказав Ігор Гоцул, звертаючись до журналістів.

Нагадаємо, реконструкція стадіону ФК «Зірка» покликана створити не лише сучасний футбольний, а й легкоатлетичний стадіон. За міжнародною класифікацією, він матиме ІІ категорію, яка дозволить приймати міжнародні змагання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар