Команди Академії ФК «Зірка» перемогли в матчах 13-го туру ДЮФЛ

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В першій лізі Дитячо-юнацької футбольної ліги відбулися матчі 13-го туру, участь в яких взяли команди Академії футбольного клубу «Зірка».

Як повідомили Першу електронну в прес-службі ФК, «Зірка» (U-17) під керівництвом Сергія Тарана в Нікополі розгромила місцеву команду «Обрій-Трубник» з рахунком 7:0.  «Зірка» (U-15) (тренер Андрій Антонов) в Нікополі зіграла ще переконливіше – 9:0.
«Зірка» (U-16) та «Зірка» (U-14) у домашніх протистояннях із запорізьким «Космосом» зіграли по-різному: старші під керівництвом Сергія Лавриненка розгромили суперника з рахунком 3:0, а молодші (тренер Антон Антонов) поступилися – 0:4.

В наступному турі, 19 квітня, на команди «Зірка» (U-17) та «Зірка» (U-15) чекають складні домашні матчі з кременчуцьким «Кременем», а «Зірка» (U-16) і «Зірка» (U-14) завітають в гості до криворізького «Шахтаря».

У турнірній таблиці третьої групи вікової категорії U-17/16 «Зірка» (U-17) перебуває на другому місці, відстаючи від лідера («Кременя») на 5 очок. «Зірка» (U-16) має в своєму активі 26 очок і посідає четверте місце. У турнірній таблиці третьої групи вікової категорії U-15/14 «Зірка» (U-15) впевнено лідирує, випереджаючи найближчого переслідувача на 9 очок. «Зірка» (U-14) ж перебуває на 7-му місці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар