У Кіровограді відбувся «Kirovograd fashion weekend 2014» (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді відбувся десятий Всеукраїнський конкурс дизайнерів «Kirovograd fashion weekend 2014», на якому було представлено 27 колекцій одягу, зачісок, аксесуарів різних стилів та напрямів (дитяча мода, арт-мода, prêt-a-porter та колекції одного образу).

Як розповідає кореспондент Першої електронної, біля входу гостей зустрічали «Королева Кіровограда 2014» Ангеліна Місаєва та «Містер Кіровоград 2013» Євгеній Дідурик, одягнені у кольори національного прапору і зі стрічками «Єдина країна», «Единая страна».

«Дитяча мода» вносила нотки ніжності в скам’янілі скули модельного світу. Маленькі моделі впевнено крокували подіумом, викликаючи милування у глядачів. Гран-прі отримала колекція Ксенії Хмельової «Казкова країна» (м. Артемівськ), до якої увійшли різноманітні карнавальні костюми для маленьких модників та модниць.

Найвищу відзнаку у номінації «Арт-мода» отримала колекція національного колориту «Слов’яночка» від запорізького дизайнера Любові Брагінець.

Рівень конкуренції зашкалював у номінації «Prêt-a-porter» (моделі готового одягу, які виробляються великими партіями і в стандартних розмірах), де було представлено відразу 7 колекцій. Тут перше місце виборола сіро-чорно-червона колекція дизайнера з кіровоградським корінням Оксани Леонової, яка цього разу представляла місто Київ.

Поєднання чорного та червоного кольорів стало відтінком перемоги і в номінації «Колекція одного образу»: гран-прі від суддів виборола «Стиляга» від Яніни Віговської (КНУКіМ).

Складністю постановок вирізнився театр мод «Fashion Lab» (м. Комсомольськ). Цей титулований коллектив не обмежився стандартним дефіле, а запропонував на розсуд глядачів справжній театр фарб.

Варто відмітити, що в кожній номінації були представлені колекції українського національного стилю. І всі вони були відмічені високими балами від суддів. Серед них і роботи молодого кіровоградського дизайнера Наталії Камінської під назвою «Only night».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар