Кіровоградці виготовляють ліжка на замовлення Міноборони України (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями для бійців зони АТО з Кіровоградської виправної колонії обласного управління ДПтС України (№ 6) відвантажено першу партію лежаків.

Дерев’яні меблі для людей, які борються за єдину та незалежну країну на сході України, на замовлення Міністерства оборони України розпочали виготовляти на підприємстві установи. Замовлення наразі є 100 двоярусних ліжок, розрахованих на 4 спальних місця кожне.

Виготовляють меблі для відпочинку військових з хвойних порід дерева, на даний час із сосни, згідно технічних та санітарних вимог. З турботою про тих, хто захищає цілісність нашої країни, для лежаків використовують тільки стругані дошки, щоб ненароком не пошкодити одяг. Вони практичні, як належить для польових умов, мобільні, легко складаються та розкладаються, щоб в разі потреби, можна швидко перенести на будь-яке місце.

Начальник виправної колонії Вадим Скубілін зазначив: «Пенітенціарії Кіровоградщини постійно підтримують українських військових, так і цього разу, почувши про замовлення на виготовлення ліжок для них, відразу з радістю та гордістю відгукнулись надати допомогу. Нехай меблі для відпочинку, виготовлені з душею, допоможуть відновити сили відданим нашій країні захисникам, аби далі боротися, перемогти та скоріше повернутися додому живими».

Вікторія Балазюк, Кіровоградська виправна колонія УДПтСУ в області (№ 6)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар