На Кіровоградщину завітав солодко-розважальний святий Миколай (ФОТО)

????????????????????????????????????

Третій рік поспіль напередодні новорічних свят з ініціативи народного депутата України Станіслава Березкіна на Кіровоградщині проводиться благодійна акція «Святий Миколай іде до дітей». Вчора, 23 грудня, солодкі подарунки та «Снігова королева» у постановці академічного театру ляльок радували школярів помічнянських шкіл (Добровеличківський район).

У залі то гамірно, то можна почути найменший шурхіт – з дитячою безпосередністю школярі реагують на сценічне дійство. Після перегляду – вир емоцій, якими малеча радо ділиться з друзями і вчителями. Із залу лунають оплески і сміх.

Помічник народного депутата України Станіслава Березкіна Тетяна Ліщенюк привітала дітей та вчителів з наступаючими новорічними святами: «Щастя, здоров’я та миру вам у Новому 2016 році!».

 «А зараз на всіх чекають солодкі подарунки від «Добротвору»,  – говорить дітворі голова благодійного фонду Станіслава Березкіна «Добротвір» Андрій Малик.

Отримавши солодощі, діти не соромляться ділитися емоціями, а деякі одразу починають розпаковувати подарунки.

«Мені дуже сподобалося вистава. Особливо відважна Герда, – ділиться враженнями 3-класниця помічнянської школи № 3 Анна Галюк. – Вона маленька, але така сильна, відважно захищає свого брата від злої Снігової Королеви, яка в рази сильніша за неї».

«А мені сподобалася Снігова Королева, – говорить подружка Анни. – Вона красива. Хотіла б ще книжку цю прочитати».

Загалом після вистави і в дорослих, і у малечі задоволений вигляд.

«Для наших дітей лялькова вистава – справжнє свято. Адже не всі мають можливість поїхати до обласного центру і відвідати театр самостійно. Не у всіх батьків є матеріальні можливості і час для цього. Тому коли актори приїжджають до дітей, вони отримують масу позитивних емоцій, – говорить заступник Помічнянського міського голови Ніна Семашко. – А якщо закріпити позитивні враження солодким подарунком – то це джек-пот і для батьків, і для дітей, і для міської ради. У наш скрутний час ми не маємо можливості закласти у бюджеті кошти для хорошого дитячого свята. Тому ми вдячні благодійному фонду Станіслава Березкіна «Добротвір» за турботу і підтримку».

Читайте також: На Кіровоградщині дітям з особливими потребами подарували живий куточок і трішечки тепла

Але на цьому сюрпризи для дітвори не закінчилися.  Вихованці Піщанобрідської спеціальної школи-інтернат отримали від благодійного фонду «Добротвір» у подарунок живий куточок – клітку з 6-ма папугами породи «корелла» (з сімейства какаду). Крім того, народний депутат привітав особливих дітей з новорічними святами солодкими подарунками.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар