Електротранс просить підвищити вартість проїзду у тролейбусах на 1 грн

У березні у Кропивницькому може підвищитися вартість проїзду у тролейбусах. Через значне здорожчання електроенергії КП “Електротранс” хоче збільшити вартість проїзду  на 1 грн – до 3,50 грн.

Про це Першій електронній газеті повідомив директор КП “Електротранс” Олександр Луценко.

“Під час розрахунку тарифу у розмірі 2,50 грн 1 кВт/год електроенергії коштував 67 копійок, а сьогодні електроенергія вартує 2,64 грн за 1 кВт/год, і у квітні ще буде дорожчати. Ми подали розрахунки до управління транспорту, їх оприлюднять, і, після визначеного законом терміну, винесуть на розсуд виконкому. Ми просимо у тролейбусах встановити вартість 3,50 грн”, – розповів керівник комунального автопідприємства.

 Директор КП “Електротранс” Олександр Луценко

За словами Олександра Луценка, вартість електроенергії є основною складовою формування тарифу. Окрім того, з 1 січня підвищився розмір мінімальної заробітної плати.

Зазначимо, що станом на час публікації новини, проект рішення про підвищення вартості проїзду у кропивницьких тролейбусах ще не опублікований на офіційному сайті міськради. Тариф на проїзд у тролейбусах у розмірі 2,50 грн встановили майже три роки тому – влітку 2015-го.

Нагадаємо, кропивницькі приватні перевізники просять виконком підвищити вартість проїзду у маршрутках. У проектах рішень, які винесуть на розсуд членів виконкому, гранична вартість у різних перевізників коливається від 5,40 до 6,10 грн.


 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Електротранс просить підвищити вартість проїзду у тролейбусах на 1 грн

  1. Нет, нет, нет! Уже подарите Электротранс кому хотели, а потом повышайте, чтоб уже народ видел кого они будут выбирать через 1.5 года. А так-то давайте фин отчет опубликуйте и покажите статьи затрат! И какие фирмы и за что получали деньги от Кп Электротранс! Или там кто-то отмывает денежки из бюджета?

Коментарі заборонені.