У Кропивницькому розгулював ексгібіціоніст

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© ternopoliany.te.ua

Сьогодні, 26 лютого, близько 12:00 на території між “Велмартом” і “Епіцентром” у Кропивницькому розгулював ексгібіціоніст, який, зокрема, налякав двох 14-річних дівчат.

Про це Першій електронній газеті розповів очевидець Віктор.

Кропивничанин розповів, що до нього підійшли двоє 14-річних дівчат і попросили провести до магазину, адже їх налякав чоловік, який роздягався.

“Дівчата сказали мені, що чоловік підходив до них і знімав свої штани. Казали, що він і до жінки ще якоїсь так “підходив”. Вони показали на чоловіка, який стояв на відстані 100 метрів і дивився на нас, – розповів Віктор. – Коли я пішов у його сторону – він почав тікати. Постійно обертався. Одягнений він був у чорну куртку, з-під якої видно було червоний капюшон. Ми не встигли викликати поліцію, бо він утік між будинками. Можливо, сховався у якомусь із них. Там поряд багато гуртожитків”.

У прес-службі патрульної поліції Першій електронній газеті розповіли, що як сьогодні, так і протягом місяця таких викликів до поліції не надходило.

Якщо ви помітите підозрілих персонажів, які вирішили взимку (і не тільки) порозгулювати по вулиці в напівоголеному вигляді і продемонструвати перехожим свої особисті частини тіла - повідомляйте на "102".

Місце події / Фото очевидця

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

3 коментаря до У Кропивницькому розгулював ексгібіціоніст

Коментарі заборонені.