Школярі з Кіровоградського району подарували частинку тепла онкохворим діткам

Сьогодні, 3 березня, учні  Іванівського НВК, що в Кіровоградському районі, подарували частинку свого тепла маленьким пацієнтам гематологічного відділення Кіровоградської обласної лікарні – привезли їм малюнки, подаруночки та листи.

П’ятеро учнів разом із своїм вчителем приїхали в обласну дитячу лікарню, щоб порадувати маленьких онкохворих діток. Школярі намалювати малюнки, власноруч зробили  подарунки і написали листи з побажаннями. Від жителів села Іванівка діти привезли невеличкі подарунки й для самого гематологічного відділення, щоб покращити життя тим, хто там лікується. Серед подарунків – термосумка, рушнички тощо.

“Ми з учнями приїхали сюди, щоб подарувати радість діточкам, які майже нічого не бачать окрім лікування. Також цією поїздкою ми хотіли показати нашим школярам, як важливо робити добро для тих, хто цього так потребує. Вони на власні очі побачили, що це дійсно приємно – робити щось хороше для інших”, – розповідає вчителька молодших класів Наталія.

Діти з Іванівського НВК обіцяли повернутись до гематологічного відділення, щоб знову провідати малечу. Наступного разу вони влаштують справжнє свято для маленьких діточок, яким зараз це так потрібно.

“Ми обов’язково ще повернемось сюди під час весняних канікул. Під час нашого наступного візиту сюди, ми плануємо влаштувати малим свято. З програмою ми ще не визначились, проте туди точно входитимуть співочі номери, майстер-клас із ліплення чи малювання і конкурси”, – додає Наталія.

DSC_1258 DSC_1263 DSC_1266 DSC_1271 DSC_1279 DSC_1281

DSC_1277

Поширити:

Залишити коментар:

коментар