Кропивницькі бейсболісти у складі збірної України завоювали золоті медалі Чемпіонату Європи

Учора, 4 серпня, бейсболісти кропивницьких команд “КНТУ” та “Діамант” разом із партнерами по збірній України U-21 завоювали золоті медалі молодіжного Чемпіонату Європи.

У фіналі змагань, які проходили в Ізраїлі, українські спортсмени з рахунком 7:5 переграли однолітків з Росії. На шляху до фіналу українці перемогли Литву, Ізраїль і ту ж Росію.

“Тричі збірна України фінішувала на молодіжних ЧЄ четвертою, одного разу, у 2012 році, вийшла в фінал, де поступилася французам, і в підсумку стала срібним призером першості. І ось довгоочікуваний крок вперед. Весь турнір пройшли без поразок і в напруженому донезмоги фіналі обіграли російську збірну 7: 5”, – йдеться у повідомленні в спільноті Ukraine Baseball Softball Photo Бейсбол Софтбол в Украине Фото у соцмережі Фейсбук.

“Завоювавши золоті медалі Чемпіонату Європи серед молодіжних команд, наша збірна показала найкращий результат за всю історію виступів наших збірних на Чемпіонатах Європи. Вітаємо тренерів та гравців з чудовим результатом”, – йдеться у повідомленні на офіційному сайті Федерації бейсболу та софтболу України.

Зазначимо, що у збірній України U-21 лише четверо гравців не є вихованцями кропивницької  школи бейсболу. Кістяк цьогорічної збірної України складається з гравців клубів “КНТУ” і “Діамант” з міста Кропивницький. Бейсболісти “КНТУ” починаючи з 1995 року 21 раз перемагали у Чемпіонаті України з бейсболу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар