Відразу четверо футболістів “Зірки” потрапили до символічних збірних туру

Після переможного матчу 27-го туру Ліги Парі-Матч, у якому кропивницька «Зірка» з рахунком 3:2 здолала львівські «Карпати», одразу кілька гравців нашої команди ввійшли до символічних збірних туру за версією провідних спортивних сайтів України.

Про це повідомляє прес-служба “Зірки”.

Інтернет-портал «ua-football» до своєї одинадцятки включив Дмитра Фатєєва, Олександра Кучеренка, Максима Драченка та Дмитра Білонога. Видання «football.ua» та «sportarena.com» – Максима Драченка й Дмитра Білонога, а сайт «footboom.com» – Дмитра Білонога.

Журналісти порталу «ua-football» відзначають, що центральні захисники «Зірки» зіграли в матчі з «Карпатами» на дуже високому рівні й виділялись на полі в першу чергу за рахунок відважності. Фатєєв устигав накривати Гладкого й компанію, повністю контролював свою зону відповідальності, взяв участь у першому голі кропивничан, і хоч «Зірка» двічі пропустила , вини Дмитра в пропущених м’ячах точно немає.

Дмитро Білоног забиває гол з пасу Дмитра Фатєєва

Олександр Кучеренко вийшов на поле тільки в другому таймі, повноцінно замінивши Наілсона та лишивши помітний слід у переможному матчі кропивничан. Абсолютну більшість підбирань виграв Кучеренко, дуже щільно діяв проти нападників і зупинив кілька проходів Гладкого й Худоб’яка.

Максим Драченко провів, мабуть, один із найкращих матчів після переходу в новий клуб, львів’яни просто не могли впоратися з невтомним хавбеком, котрий блискуче проявив себе у відборі й одразу ж був помітним у штрафному майданчику суперника. Показовий момент з шедевральним голом Максима, адже за декілька хвилин до точного удару Драченко біля своїх воріт боровся з Худоб’яком і Гуцуляком.

Форвард кропивницької команди Дмитро Білоног був однією з найпомітніших фігур на полі в першому таймі. Його активність і напір створювала проблеми для оборони «Карпат». Саме Дмитро зрівняв рахунок у першому таймі, опинившись у потрібному місці в потрібний час, а потім заробив пенальті, котрий реалізував Ігор Загальський. У другому таймі Білоног міг оформити дубль, але вийшовши сам на сам з Боровиком, занадто зблизився з воротарем.

Дмитро Білоног далеко відпускає м’яч, втрачаючи можливість забити гол

Кореспонденти з інтернет-видання «football.ua» зазначають, що Максим Драченко постійно опинявся в «гарячих точках», стелився в підкатах, перехоплював, відбирав. Будь-яка статистика покаже, що саме Драченко був лідером у своїй команді по різноманітним статистичним показникам. Навіть дивно, що в першій частині сезону Драченко не знадобився «Олімпіку» – там він був резервістом. Дмитро Білоног був, мабуть, найактивнішим у складі господарів – постійно рвався вперед, цікаво було спостерігати за його суперництвом з Нестеровим. Дмитро забив сам, також заробив пенальті, з якого забив Загальський. У другому таймі виходив сам на сам, але не зміг реалізувати вихід.

Колеги з сайту «sportarena.com» говорять, що Максим Драченко був найбільш продуктивним гравцем кропивничан, постійним натхненником їх пресингу та відбору, вмілим руйнівником, котрий не обмежувався чорновою роботою, а встигав і в створенні атак. Забив переможний де-факт м’яч, котрий провів після свого сольного проходу. Мабуть, проти «Карпат» відіграв свій найкращий матч за «Зірку». Один з найяскравіших гравців туру Дмитро Білоног був постійно в русі, шукав м’яч, відкривався під передачі, будучи готовим стартувати й виграти в опікунів у швидкості. Зрівняв рахунок у найважливіший момент, а згодом заробив пенальті, з якого «Зірка» вийшла вперед.

Журналісти з інтернет-порталу «footboom.com» відзначають, що перемога над львівськими «Карпатами» далась «Зірці» доволі непросто, однак вона була здобута здебільшого завдяки зусиллям форварда Дмитра Білонога, котрий і сам забив м’яч, і допоміг партнерам відзначитись, заробивши пенальті, котрий дозволив кропивничанам вийти вперед на 30-й хвилині поєдинку. У цілому Дмитро міг забивати ще, але десь техніка, десь поле підставляли гравця. Також варто відзначити, що нападник не боявся йти відпрацьовувати в оборону, десь навіть грубо граючи в центрі поля.

Кропивницька “Зірка” здобула вольову перемогу над львівськими “Карпатами”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар