На Кіровоградщині оштрафували 2 сільськогосподарські склади

Ілюстрація www.dabi.gov.ua

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області проведено планову перевірку будівництва складів для зберігання сільськогосподарської продукції та сільськогосподарського інвентаря на Кіровоградщині. Під час контрольно-інспекційних заходів виявлено порушення на 2 об’єктах.

На об’єкті «Будівництво складу для зберігання сільськогосподарської продукції ФГ Івашина В.О. по вул. Індустріальна, 24 в с. Благодатне, Бобринецький район, Кіровоградська область» встановлено, що технічний нагляд проводився з порушенням вимог містобудівного законодавства. За результатами перевірки на замовника будівельних робіт накладено штраф у сумі 8500 грн.

У той же час посадовими особами Управління було проінспектовано роботи на об’єкті «Будівництво складу для зберігання сільськогосподарського інвентаря в с. В. Чечеліївка, Новгородківський район, Кіровоградська область». За результатами планової перевірки встановлено, що у замовника відсутня виконавча документація. За дане правопорушення накладено штраф у сумі 850 грн.

У разі несплати накладених штрафів у добровільному порядку, винесені постанови будуть направлені до органів ДВС для примусового їх стягнення.

Прес-служба ДАБІ України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар