Кропивницька “Зірка” здобула вольову перемогу над львівськими “Карпатами”

Сьогодні, 29 квітня, кропивницька “Зірка” у рамках 27 туру української футбольної “Прем’єр-ліги” перемогла вдома львівські “Карпати”. Матч у Кропивницькому видався результативним – 3:2 на користь жовто-червоних.

Сьогоднішня перемога кропивничан над львів’янами була вже третьою у цьому сезоні. Крім того, “Зірка” перервала 8-матчеву безпрограшну серію “Карпат”.

Активніше матч розпочали львів’яни. Вже на 14-ій хв матчу вони заробили пенальті – капітан “Зірки” Перейра двічі врізався у ноги Гладкого. Сам постраждалий і реалізував 11-метровий на 15 хв. 1:0.

Але ще до свистка на перерву “Зірка” тричі розписалася у воротах Боровика. На 26-ій хв матчу після подачі Бацули у центральну зону штрафної захисник “Зірки” Дмитро Фатєєв пробивав з близької відстані, але воротар накрив удар. Але м’яч знову відскочив до Фатєєва, який відпасував Дмитру Білоногу. І півзахисник не схибив. 1:1.

Буквально за декілька миттєвостей, на 30-ій хв кропивничани заробили пенальті – захисник “Карпат” завалив у штрафній Дмитра Білонога, який стрімко проривався у карну зону.  11-метровий реалізував Ігор Загальський. 2:1.

А вже під завісу першого тайму на 45-ій хв у воротах Боровика відзначився захисник “Зірки” Максим Драченко. Він виборов м’яч у центрі поля після подачі вільного удару львів’ян, пройшов на швидкості фактично до воротарського майданчика і потужно пробив у ближню дев’ятку. 3:1.

На початку другого тайму “Карпатам” вдалося ще раз відзначитись у воротах Євгена Паста. На 50-ій хв. гол забив Олексій Гуцуляк. Він вправно пробив у нижній кут воріт з-за меж штрафної. 3:2.
На 69-ій хвилині “Карпати залишились у меншості – червону картку отримав Олексій Дитятьєв, який дозволив собі занадто емоційно розмахувати руками і сперечатися з боковим арбітром.

До кінця гри кропивничани могли збільшити рахунок, але Сітало пробачив львів’ян у одному з моментів. 3:2 – кропивничани здобули дуже важливу емоційну і вольову перемогу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар