У Кропивницькому 50-річний чоловік облаштував цех із виготовлення неякісної горілки

У рамках проведення операції «Акциз 2016» та розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 199 КК України співробітниками податкової міліції Дніпропетровської області викрито та припинено діяльність підпільного цеху з незаконного виробництва алкогольної продукції у Кропивницькому.

Про це повідомляє Державна фіскальна служба України.

Встановлено, що 50-річний уродженець Кропивницького на території промислової бази власного підприємства, використовуючи обладнання для масового виробництва, незаконно виготовляв та зберігав алкогольну продукцію із недоброякісної сировини.

Для виготовлення горілки використовувалась вода із водопровідної мережі, яку у подальшому доочищували за допомогою кустарного обладнання. У подальшому фальсифікат розливали у раніше підготовлені пластикові ємності та скляну тару. Товар постачали до однієї з торгівельних мереж Дніпропетровської області та інших областей України.

Обсяги виробництва фальсифікованої горілки складали близько 24 тис. пляшок ємністю 0,5 л. на добу.

На підставі ухвали суду проведено обшук, в результаті якого з незаконного обігу вилучено обладнання та товари загальною вартістю близько 300 тис. грн.

Тривають слідчі дії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар