“Зірка” – “Шахтар” у Кропивницькому був найвідвідуванішим матчем 12 туру Ліги Парі-Матч

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На матч “Зірка” – “Шахтар” у Кропивницькому прийшло понад 8000 уболівальників. Це був найвідвідуваніший матч 12 туру Ліги Парі-Матч.

Про це повідомляє на офіційний сайт Прем’єр-ліги.

“На матч із «Шахтарем» прийшло понад 8000 уболівальників — найбільше з усіх зустрічей 12 туру Ліги Парі-Матч і це зокрема заслуга плідної співпраці клубу з городянами, рекламні та інформаційні кампанії клубу у місті. Взагалі приклад Кропивницького доводить: навіть у відносно невеликому місті (на 230 000 населення) реально досягти того ефекту, коли футбол стане справжньою загальноміською подією, яку люди не захочуть пропускати”, – каже президент Української Прем’єр-ліги Володимир Генінсон.

Нагадаємо, не дивлячись на потуги і старання кропивничан, вищі за класом гірники все ж змогли здобути крупну перемогу. Матч “Зірка” – “Шахтар” у Кропивницькому закінчився із рахунком 0:3.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар