Кіровоград: ПриватБанк разом зі своїми наймолодшими клієнтами відкрив новий офіс (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 29 грудня, відбулося урочисте відкриття оновленого після ремонту та редизайну приміщення middle-office Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку.

“У нас сьогодні декілька свят: і 20-річчя нашої філії і відкриття після ремонту оновленого приміщення middle-office, – розповів Першій електронній Ростислав Масло, директор Кіровоградського РУ ПриватБанку. – Свято ми вирішили провести нашим колективом, у затишному сімейному колі, без пафосу та помпезності. Запросили лише нашого давнього друга, владику Боголепа, який освятив приміщення та благословив наш колектив на плідну працю”.

“Надзвичайно приємно, що співробітники  ПриватБанку запросили саме мене для такої благої місії,- ділиться владика Боголеп. – Ми з ПриватБанком – давні друзі, тому я без вагань згодився. Благословляю весь колектив на мир, злагоду та добробут. Ми товаришуємо не один рік, і я знаю про всі ваші добрі справи, благодійні допомоги. Дай вам Бог усіляких гараздів, аби ви й надалі могли допомагати та підтримувати усіх, хто цього потребує”.

На відкриття оновленого приміщення middle-office банкіри запросили найважливіших клієнтів – юніорів. Спочатку усі переглянули три найкращі  відео-привітання приватівців з 20-річчям. А потім діткам запропонували спробувати себе у найцікавіших майстер-класах: кард-мейкінг, малюнки на воді, техніці канзаси, тінго-тінго, коллаж тощо, які провели викладачі Кіровоградського ДЮЦ та надзвичайно талановита кіровоградська майстриня з скрапбукінгу Ольга Масло.  Спільна творча праця, смаколики та соки, новорічне привітання від справжнісінького діда Мороза та подарунки кожному нагадали не лише юніорам, а й приватбанківцям про радість та таємничість новорічних свят.

“Це неймовірно! – ділиться врадженнями юніор Владислав Нікітенко , – Так класно було, ми не лише навчилися робити малюнки на воді, але й отримали 33 задоволення. Це і відео-привітання від інших юніорів (шкода, що ми такого не зробили – отримали б і ми приз, можливо) і майстер-класи, і привітання від діда Мороза із іграми та піснями і супер-подарунками. Дякуємо ПриватБанку, ЮніорБанку і усім-усім, хто організував для нас таке незабутнє свято”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар