Кіровоградська спортивна газета продовжує збирати всеукраїнські нагороди

Кіровоградський тижневик «Спортревю NEW» визнано кращою спортивною газетою року, за версією Національного олімпійського комітету України. Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на SportРепортер.

25 грудня, були підведені підсумки конкурсу «Україна олімпійська», який проводить Національний олімпійський комітет України серед засобів масової інформації. У номінації «Краща спортивна газета» переможцем став наш кіровоградський тижневик «Спортревю NEW», який виходить за підтримки президента ФК «Зірка» Максима Березкіна.

Метою конкурсу є визначення кращих представників ЗМІ з популяризації олімпійських ідей і цінностей, висвітлення подій і досягнень в олімпійському русі, участі українських атлетів у перших Європейських іграх в Баку, зимовому і літньому Європейських юнацьких олімпійських фестивалях, підготовки наших спортсменів до Ігор ХХХ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро тощо.

Зазначимо, що це вже друга нагорода тижневика «Спортревю NEW». Раніше кіровоградська спортивна газета стала переможцем в номінації «Краща газета року» за версією Асоціації спортивних журналістів України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар