У Кропивницькому пропонують упорядкувати вивезення сміття з приватного сектору

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
сміттєвий майданчик по вул. Куропятникова, біля АТБ

Сьогодні, 2 квітня, в Єдиній системі електронних петицій з’явилося звернення “Про упорядкування вивезення сміття з приватного сектору”.

Інформує Перша електронна газета.

Текст петиції подаємо без редакції:

“Прошу розглянути питання про організацію спеціалізованних місць попередньогозбору твердих побутових відходів(сміття) у секторах приватної забудови.
З метою недопущення захаращення вулиць приватного сектору та створення небезпечної санітарної ситуації у місті.
При наявності затримки вивезення скупчення сміття компанією яка обслуговує(на цей час “Екостайл”), весь цей непотріб розтакують безпритульні тварини, а при вітряній погоді можна спостерігати як легкі відходи(папір, полієтилен, і т.ін.) розлітається по всій прилеглій территорії. У такому стані все залишається і після вивезення, тому що єкіпажі компанії Екостацйл не повинні збирати відходи які не сконцентровані у стихійно утворенному місці збору. Таким чином, приватний сектор ношого міста поступово перетворюється на суцільний смітник. Вважаю що це питання потребує додатковогої уваги та негайного вирішення шляхом узгодження та обладнання(обнесення металевою сіткою, наприклад) місць тимчасвого збору відходів”.

Автор: 

Дата початку збору підписів: 

До кінця збору підписів залишилось: 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар