Кропивницький сервісний центр МВС тимчасово переїжджає на вул. Бутусова

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
МВС України

Із вівторка, 28 листопада, сервісний центр МВС переїжджає на вул. Юрія Бутусова – у приміщення Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області. На своє місце сервісний центр повернеться після реконструкції приміщення – його перероблятимуть відповідно до вимог сервісних центрів МВС нового зразка.

Про це Першій електронній повідомили у регіональному сервісному центрі МВС у Кіровоградській області.

“У зв’язку з реконструкцією приміщення ТСЦ 3541 (просп. Інженерів, 9/92) з 28 листопада надання адміністративних послуг тимчасово буде здійснюватися в приміщенні Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області за адресою м. Кропивницький, вул. Ю. Бутусова, 22”, – кажуть у регіональному сервісному центрі МВС у Кіровоградській області.

Після проведення реконструкції територіальний сервісний центр повернеться у своє приміщення на Балашівці. Проте точної дати наразі невідомо.

“Просимо з розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Телефон для довідок (0522)32-13-81”, – інформують у сервісному центрі.

Нагадаємо, згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2015 №889 «Про утворення територіальних органів з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ» в Кіровоградській області створено регіональний сервісний центр МВС та територіальні сервісні центри регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області.

У оновлених сервісних центрах відкрили ряд вакансій адміністраторів. Для підбору кандидатів у організували спеціальні “курси”. І 24 травня п’ятнадцять випускників Програми стажування в сервісних центрах МВС Кіровоградської області отримали свої сертифікати про успішне проходження курсу. Аби заслужити сертифікати, стажери пройшли ряд тренінгів та декілька тижнів практичної роботи на своїх потенційних робочих місцях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар