На конференцію з туризму у Кропивницький приїдуть міжнародні експерти

Фото www.glau.kr.ua

6-7 квітня 2017 року в Кіровоградській льотній академії Національного авіаційного університету відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє викладач КЛА НАУ Анатолій Залевський.

В програмі роботи конференції – пленарне засідання, присвячене нагальним проблемам розвитку туризму в регіонах України, робота наукових секцій за напрямками «Економічні проблеми, менеджмент та маркетинг в туризмі», «Географія туризму та рекреації», «Теоретичні, методичні та організаційні основи спортивного туризму та активної рекреації», «Психолого-педагогічні аспекти туризму та рекреації, підготовка фахівців з туризму», «Екологічні аспекти туризму та рекреації», «Краєзнавчий туризм».

Конференція викликала широкий резонанс у наукової спільноти України, ближнього та дальнього зарубіжжя. До участі в конференції представили доповіді 64 науковці з Києва, Харкова, Львова, Запоріжжя, Сум, Вінниці, Івано-Франківська, Ужгорода, Умані, Луганська (Старобільська), Кривого Рогу, Олександрії, а також з Угорщини, Словенії, Туреччини, Азербайджану, Єгипту.

Кропивницький представляє широкий загал науковців Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету, Державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка, обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до На конференцію з туризму у Кропивницький приїдуть міжнародні експерти

  1. Конференція відкритого чи закритого типу? Чи мають право відвідати конференцію пересічні громадяни?

    • Наразі це вся інформація, яка була доступна. Запитайте будь ласка в організаторів

Коментарі заборонені.