Правоохоронці спростовують вибух гранати на Новомиколаївці

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Кропивницький. Фото Андрій Ткач

Учора, 2 листопада, близько 20:00 у мікрорайоні Новомиколаївка пролунав звук, схожий на вибух гранати. Правоохоронці цю інформацію спростовують.

Свідком цієї події став волонтер та військовий психолог Андрій Фоменко. Чоловік написав про побачене у Фейсбуці (текст подано без редакції):

“Якось реально дико (приблизно о 19.45 запаркував машину у р-ні Новомиколаївки), зачепився язиком з охоронцем (на щастя), як за парканом пролунав вибух. Сильний, гупаючий, вiдреагували усi машини в радiусi 50 м. Тi, хто чув вибух гранати, навряд з чим його сплутають. З цим погодились i нацгвардiйцi з патруля, якi вiдреагували блискавично i прибiгли на звук. Чуєте, все розумiю, доводилось чути вибухи, але ж не тут!!! Пильнуйте, друзi!” – повідомив Андрій Фоменко.

У коментарі Першій електронній Андрій Фоменко розповів, що “вибух” пролунав поблизу старої кочегарки за школою №25. Звук сполошив місцевих мешканців. Охоронець, з яким спілкувався Андрій та його знайомий, який паркував машину поряд, також чули “вибух”. Проте ніхто з присутніх не бачив, щоб хтось ходив по подвір’ю школи чи міг спричинити подібний звук.

У прес-службі патрульної поліції повідомили, що виклику до школи №25 не було. Більше того, учора ввечері копи охороняли гранату, яку мешканець Новомиколаївки знайшов на своєму городі, і ніяких вибухів у тому районі не чули.

Керівництво батальйону “Кіровоград” заперечило присутність свого патрулю на місці ймовірної події. А у військовій частині Нацгвардії Першій електронній повідомили, що вибуху гранати у них не зафіксовано.

Тож звук, який насторожив кропивничан з мікрорайону Новомиколаївка, не був вибухом гранати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар