Юрист-євромайданівець: присутність Останнього при обговоренні пам’ятника Небесній Сотні – блюзнірство

Кропивницька юристка і учасниця подій Революції гідності Ліана Левицька на нараді про спорудження пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні у м. Кропивницькому вимагала вилучити з процесу обговорення чиновника ОДА Віталія Останнього.

На її думку, Останній є причетним до колишнього режиму Януковича та Антимайдану.

“Вважаю, що це блюзнірство, насмішка над пам’яттю загиблих на Майдані”, – сказала Ліана Левицька.

14964063_1151162594959388_1195843335_o

Вона звернулась до заступника голови ОДА Сергія Коваленко, який модерує нараду, з проханням вилучити Віталія Останнього, який нині є начальником управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської ОДА, від процесу обговорення концепції пам’ятника Героям Небесної Сотні.

Читайте також: Міськрада Кропивницького хоче запроторити пам’ятник Героям Небесної сотні на Фортечні вали

Сергій Коваленко залишив Віталія Останнього в залі і зазначив, що він тут знаходиться згідно своїх посадових обов’язків, а розробляти концепцію меморіалу Героям Революції гідності будуть інші люди.

Нагадаємо, Віталій Останній під час Революції гідності працював у Кіровоградській ОДА, коли головою там був Олександр Ніколаєнко. Під час мітингів Антимайдану, які організовувала Партія Регіонів, Віталій Останній керував технічним забезпеченням заходів. За це в народі йому дали прізвисько “діджей Антимайдану”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар