Кіровоградців роззули, щоб показати кіно (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram


Учора, 1 березня, півсотні кіровоградців прийшли на кіно-вечір, щоб зустріти весну у компанії місцевих «фрішників».

Комедію «Євротур» дивились у навчальній аудиторії Кіровоградського інституту комерції, але замість м’яких крісел були на ковдри та каремати.

Активісти місцевого осередку молодіжної організації ФРІ створили дружню атмосферу, приготували цукерки із передбаченнями і провели веселі ігри на знайомство.

Спочатку організатори хвилювалися, що на пропозицію відгукнеться мало бажаючих. Але коли за дверима аудиторії кількість чоботів почала стрімко зростати – почали перейматися, чи усім вистачить місця.

«Людей прийшло більше, ніж ми очікували, – розповідає голова осередку ФРІ у Кіровограді Катерина Колєва. – Ідея провести кіно-вечір у нас виникла спонтанно. Одразу вирішили, що це має бути комедія. Взагалі хотіли трошки відволікти людей від щоденних поганих звісток. Влаштували таку собі сміхотерапію. І не прогадали. Буквально через годину після заходу на нас нахлинула хвиля подяк від тих, хто був присутній».

«Фільм прикольний, посміялася від душі. Смачні цукерочки і приємна атмосфера. Це було круто. Дякую», – поділилася своїми враженнями на сторінці заходу у соцмережі відвідувачка Ніка Солун.

Наступний сеанс планується провести через місяць, у неділю, 5 квітня.

Прес-центр “ФРІ”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар