Кіровоградська «Зірка» стала третьою на Кубку Пожечевського

«Зірка» провела останню гру на Кубку Віктора Пожечевського в рамках навчально-тренувального збору в Полтаві, в якій нашим футболістам протистояв «Шахтар-3» з Донецька.

Гра пройшла під повну диктовку кіровоградців, які більше контролювали м’яч, експериментували і награвали склад, у числі якого окрім трьох підписаних у зимове міжсезоння футболістів на полі з’явилися два потенційні новачки команди.

Вже на другій хвилині «Зірка» повела в рахунку, коли після удару Чичикова відмінно на добиванні підстрахував Локтіонов, завершивши комбінацію взяттям воріт шахтарів. До кінця першого відрізку матчу рахунок не змінився. Подвоїли перевагу підопічні Сергія Лавриненка на 65-ій хвилині – з-за меж штрафного майданчику Олександр Акименко влучним ударом завершив чергову атаку.
Таким чином «Зірка» з п’яти проведених ігор у трьох святкувала перемогу, а у двох зазнала поразок. З 9 очками наша команда фінішувала на 3 місці Кубку Віктора Пожечевського. Кращою командою турніру став охтирський “Нафтовик-Укрнафта”.

Грою з «Шахтарем-3» футболісти «Зірки» завершили другий навчально-тренувальний збір і сьогодні повертаються до Кіровограда.
Вдома наші футболісти перебуватимуть чотири дні, а вже 20 лютого вирушать на заключний збір до Нікополя, де також у процесі підготовки проведуть декілька товариських ігор.

«Шахтар-3» (Донецьк) – «Зірка» (Кіровоград) – 0:2 (0:1).
16 лютого 2015 року (понеділок). Початок матчу об 11:00. Копили. База ФК «Полтава».

За матеріалами офіційного сайту ФК “Зірка”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар